Poradna Trust Starzz Microphone 16973

Autor: | Vloženo: 26.09.2015 000 10:48 | Témata: Poradna Trust Starzz Microphone 16973

Sluchatka s mikrofonem nebo mikrofon ?

Dobry den, chtel bych se zeptat jestli se vic vyplati na nataceni a komentovani her samotny mikrofon nebo mikrofon se sluchatky . Dekuji

  • AlienX

    AlienX

    26. září 2015

    Pokud ti jde o kvalitu zvuku, tak doporučuji mikrofon, který lze připojit přes USB, má nastavení citlivosti a jack pro odposlech s nízkým zpožděním na přes hardware. Pak bych ti taky doboručil sluchátka, kvůli tomu, abys neměl ozvěnu z reproduktorů v nahrávce, a taky abys mohl správně nastavit citlivost kvůli šumu a tvému hlasu (abys nebyl moc potichu, ale ani aby nebylo na pozadí moc šumu, ať už z okolí, nebo ze samotného mikrofonu).

    Ještě tip: Jakmile přestaneš cokoli říkat, vem vteřinu až dvě ticha, kvůli šumovému profilu pro audacity.

    P.S.: Pokud máš dost peněz na audio, podívej se na mikrofony od Sennheiser, potom mikrofon Razer Seiren (dávaj zadarmo, nebo se slevou, plus nějaký bonusy, podle toho, jestli LP/Streamy děláš už déle, nebo teprve začínáš, jenom to je jako sponzorský dar, tzn. že musíš uvádět že tvůj mikrofon je Razer Seiren a pokud budeš dělat s webcam tak logo musí být vidět...) a mikrofon Blue Yeti. Nejvíc používané mikrofony v LP a streamech.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.